O nama

KO SMO MI

Hyperlink Computer Software & Service

Hyperlink CS&S d.o.o. je nastao početkom januara 2010. godine, a ideja o otvaranju specijalizovanog shopa i servisa rodila se par mjeseci ranije. Hyperlink CS&S d.o.o. od tada djeluje kao franšizni partner kompanije Uni-expert d.o.o. Sarajevo, kao vodećeg distributera i uvoznika informatičke opreme u BiH, koja je u nama prepoznala potencijal i nesebično nam pomogla u realizaciji naše ideje. Razumijevajući potrebe tržišta, naša misija je na jednom mjestu obezbijediti kompletan asortiman visoko kvalitetne informatičke opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača, prateći trendove i zahtjeve kupaca.

KO SMO MI

Hyperlink Computer Software & Service

Naš zadatak je da u svakom momentu možemo odgovoriti Vašim potrebama i zahtjevima za informatičkom opremom, te Vam pomoći savjetima u odabiru proizvoda.

Naša primarna djelatnost su: prodaja, servis, održavanje računara i računarskih sistema, fiskalnih sistema, računarskih komponenti i periferne opreme, monitora, laptopa, tableta i opreme, štampača, navigacija, kopir aparata, softvera, te potrošnog i kancelarijskog materijala.

Jedan od naših najvećih ciljeva je da budemo pouzdan dobavljač svakom kupcu sa kojim započinjemo i gradimo poslovne odnose, a dokaz da smo to dobrim dijelom uspjeli je naša lista referenci i isporuka koju svakodnevno povećavamo.

Naša obaveza je da pratimo razvoj informacionih tehnologija i da uvijek budemo korak ispred drugih, nudeći Vam najnovije tehnologije po najpovoljnijim cijenama. Imajući razumijevanja za ekonomsku situaciju u zemlji i okruženju, pod sloganom „samo besplatno može biti povoljnije“, naš tim svakodnevno prati trendove cijena na tržištu i kupcima uvijek nudi najbolji odnos cijene, kvaliteta usluge i uslova kupovine

0 +
Godina iskustva
KO SMO MI

Naši partneri

U augustu 2010. godine Hyperlink CS&S d.o.o. je potpisao ugovore i prošao obuke sa proizvođačima fiskalnih sistema Tring d.o.o., a kasnije i sa Config d.o.o., te postao jedan od najjačih ovlaštenih prodajno-servisnih centara koji održava i servisira više od 3.000 fiskalnih sistema na teritoriji cijele Federacije BiH.

Početkom novembra 2010. godine pušten je u rad naš web portal www.hyperlink.ba na kojem kupci i poslovni partneri svakodnevno bivaju informisani o proizvodima, cijenama, novostima i uslovima kupovine, a putem kojeg mogu online naručiti opremu bez potrebe da napuštaju svoje radno mjesto ili kuću.

5.000+

Popravljenih računara

2.600+

Prodanih računara

2.000+

Popravljenih kasa

99 %

Zadovoljnih klijenata

hyperlink css

Loyalty Card

Za svoje vjerne kupce pripremili smo inovativni program lojalnosti kako bi im se zahvalili na ukazanom povjerenju.

Predstavljamo vam Hyperlink karticu lojalnosti. Kartica koja vam omogućava uštedu novca prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu.

Definitivno je vrijedi imati!

Kome je namijenjena i kako do kartice?

Hyperlink kartica lojalnosti namijenjena je fizičkim i pravnim licima i njeno izdavanje je potpuno besplatno. Potrebno je samo da nam pošaljete zahtjev za izdavanje Hyperlink kartice lojalnosti. Brzo i jednostavno počinjete sa ostvarivanjem ušteda odmah pri kupovini. Prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu ponesite svoju karticu i ostvarite benefite i popuste prilikom kupovine.