Dostava

INFORMACIJE

Način dostave

U sklopu svoje postprodajne brige o kupcima, Hyperlink Computer Software & Service je za sve svoje kupce obezbijedio I dostavu kupljenih proizvoda.

Računare i ostalu opremu možete naručiti putem shopa ili kupiti u maloprodajnom objektu u Gračanici. Oprema se može preuzeti u našim prodajnim objektima, a obezbijeđena je besplatna dostava na području opština Gračanica i Doboj Istok, sve u dogovoru sa kupcem. Za sve naše kupce, putem kurirske službe, organizujemo dostavu kupljene robe na adresu u sve gradove Bosne i Hercegovine, uz naplatu pouzećem uz troškove dostave u iznosu od 6 KM. Svi proizvodi koji su poručeni do 14.00h na naznačenu adresu stižu u roku od 24 do 48 sati (ne računajući vikend) ukoliko je roba dostupna, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavijestiti. Za kupovinu ste obavezni dostaviti ime i prezime, tačnu adresu i kontakt telefon.

Za narudžbe iznad 500,00 KM dostava je besplatna!

Uz proizvod dobijate pripadajući garantni list ili originalni račun, na osnovu čega ostvarujete pravo na garanciju.

Molimo Vas da, prije nego što prihvatite pošiljku od kurirske službe, provjerite njen sadržaj (količinu, stanje robe ili eventualna oštećenja).

Ukoliko je sadržaj poručene robe nekompletan ili oštećen, imate pravo da odbijete prijem robe.

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate još dodatnih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate putem maila ili telefona. Za naše kontakt informacije kliknite na Kontakt.

hyperlink css

Loyalty Card

Za svoje vjerne kupce pripremili smo inovativni program lojalnosti kako bi im se zahvalili na ukazanom povjerenju.

Predstavljamo vam Hyperlink karticu lojalnosti. Kartica koja vam omogućava uštedu novca prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu.

Definitivno je vrijedi imati!

Kome je namijenjena i kako do kartice?

Hyperlink kartica lojalnosti namijenjena je fizičkim i pravnim licima i njeno izdavanje je potpuno besplatno. Potrebno je samo da nam pošaljete zahtjev za izdavanje Hyperlink kartice lojalnosti. Brzo i jednostavno počinjete sa ostvarivanjem ušteda odmah pri kupovini. Prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu ponesite svoju karticu i ostvarite benefite i popuste prilikom kupovine.