Načini plaćanja

INFORMACIJE

Kako izvršiti plaćanje

Cijene proizvoda istaknute na web portalu www.shop.hyperlink.ba su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om.

Osim kupovine u našem prodajnom objektu, kupovinu možete izvršiti preko web shopa, putem maila prodaja@hyperlink.ba, putem OLX shopa ili na broj telefona 035 707 263.

Za sve naše kupce, putem kurirskih službi, organizujemo dostavu kupljene robe na adresu kupca u sve gradove Bosne i Hercegovine u iznosu od 6 KM.

U Hyperlink Computer Software & Service prodajnim mjestima plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine:

Gotovinska uplata na blagajni prodajnog mjesta uz odobrene popuste na artikle na kojima je istaknut popust. Popust se odobrava na kasi.

Virmanskom uplatnicom na jedan od naših žiro računa u poslovnim bankama:

  • BBI banka (Bosna Bank International) - 1419 120 010 880 442
  • UniCredit banka - 3386 202 226 718 279
  • NLB Tuzlanska Banka - 1321 802 009 323 152

Putem kartičnog plaćanja sa sljedećim vrstama kartica:
Visa,Visa Electron, Visa Classic, Master card, Maestro card, Bam Card

Unicredit, Intesa i NLB obročno plaćanje do 12 mjeseci.

Pogodnosti za korisnike kartica:

Jednostavnost i brzina korištenja usluge - na EFT POS terminalu Banke (bez dodatne dokumentacije i papirologije, autorizacije, čekanja u redu...). Minimalan iznos transakcije za plaćanje na rate je 100,00 KM.

Mikrofin krediti do 36 mjeseci bez žiranata uz minimalni anuitet od 25 KM i s jednostavnom procedurom. Minimalan iznos kredita je 300 KM u roku od 24 sata.

Krediti Bosna Bank International (BBI) bez žiranata, uz najjednostavniju i najbržu proceduru; do 36 mjeseci bez žiranata i do iznosa od 3000,00 KM za stalno zaposlene osobe i penzionere do 65 godina starosti.

Odgođena plaćanja u našem prodajnom mjestu na bilo kakve druge načine, koje u gornjim tačkama nisu navedena nisu moguća.

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate još dodatnih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate putem maila ili telefona. Za naše kontakt informacije kliknite na Kontakt.

hyperlink css

Loyalty Card

Za svoje vjerne kupce pripremili smo inovativni program lojalnosti kako bi im se zahvalili na ukazanom povjerenju.

Predstavljamo vam Hyperlink karticu lojalnosti. Kartica koja vam omogućava uštedu novca prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu.

Definitivno je vrijedi imati!

Kome je namijenjena i kako do kartice?

Hyperlink kartica lojalnosti namijenjena je fizičkim i pravnim licima i njeno izdavanje je potpuno besplatno. Potrebno je samo da nam pošaljete zahtjev za izdavanje Hyperlink kartice lojalnosti. Brzo i jednostavno počinjete sa ostvarivanjem ušteda odmah pri kupovini. Prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu ponesite svoju karticu i ostvarite benefite i popuste prilikom kupovine.