Novi web site www.hyperlink.ba

Danas je u rad pušten novi redizajnirani web site www.hyperlink.ba kao rezultat višemjesečnog rada na novoj i modernijoj prezentaciji Hyperlink Computer Software & Service-a. Trudili smo da web prezentaciju napravimo jednostavnom za korištenje sa brzim menijem, prezentacijom naše firme, kontaktima, pojašnjenjima vezanim za proces fiskalizacije, servisa, kupovine i načina plaćanja, dostave, novostima, akcijama, loaylty programom i još mnogo toga. Posebnim linkom odvojen je web shop koji se ažurira u realnom vremenu, tako da naši kupci imaju priliku pregledati preko 20.000 artikala, provjeriti najaktuelnije cijene, dobavljivost, stanje zaliha, akcije. Zahvaljujemo se ED-Vision-u na profesionalnosti u izradi naše nove web prezentacije.

Nedavno objavljeno

Imaš problem sa računarom?

Kontaktiraj naš Servis!

hyperlink css

Loyalty Card

Za svoje vjerne kupce pripremili smo inovativni program lojalnosti kako bi im se zahvalili na ukazanom povjerenju.

Predstavljamo vam Hyperlink karticu lojalnosti. Kartica koja vam omogućava uštedu novca prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu.

Definitivno je vrijedi imati!

Kome je namijenjena i kako do kartice?

Hyperlink kartica lojalnosti namijenjena je fizičkim i pravnim licima i njeno izdavanje je potpuno besplatno. Potrebno je samo da nam pošaljete zahtjev za izdavanje Hyperlink kartice lojalnosti. Brzo i jednostavno počinjete sa ostvarivanjem ušteda odmah pri kupovini. Prilikom svake kupovine na Hyperlink prodajnom mjestu ponesite svoju karticu i ostvarite benefite i popuste prilikom kupovine.